Klinisk kJemi

Ansh Labs

Ansh Labs fokuserer på forsknings- og utviklingsprodukter. De produserer egne produkter og bistår andre forskere. Ansh Labs samarbeider med forskere over hele verden.

Ansh Labs immunoanalsyser er nye forskningskliniske diagnostiske markører med potensieller tilpasninger innen reproduktiv medisin, nevrodegenerative forstyrrelser, onkologi etc.

BIOLAB ASSAYS

BioLab Assays Ltd. er et life science-selskap som utvikler og produserer innovative forsknings-ELISA-kit. BioLab Assays har analyser innen følgende kliniske områder: Overvekt, autoimmune sykdommer, metabolsk syndrom, diabetes mellitus, nyresykdommer, lungesykdommer, benmetabolisme, betennelser og infeksjoner.

En unik analyse er monomerisk CRP!

Epitope diagnostics

Epitope produserer kit og tester for både klinisk diagnostikk og for forskning. De har spesielt fokus innen områder som tumormarkører, endokrinologi, gastrointestinale eller kardiovaskulære sykdommer, infeksjonssykdommer og mikrobiologi samt for autoimmune sykdommer.

Her finner du kit som for eksempel pepsinogen II, chromogranin, humant fetuin.

Immuno-Biological Laboratories

IBL velges ofte av forskere for leveranse av produkter innen grunnforskning om sykdommer samt for utvikling av diagnostiske verktøy. IBL er produserer høykvalitets antistoffer, ELISA-kit og tjenester over hele verden.

Hjerne/nevrologi • Metabole Syndrom • Cancer/Maligne Tumorer • Cytokiner • Inflammasjon/Autoimmunitet • Endokrinologi • Ben/Metabolisme • Aldring

ImmunDiagnostik

Immundiagnostik ble grunnlagt i 1986 og er et globalt selskap innen diagnostikk. Deres fokus er på innovative immunoanalyser (ELISA, RIA), HPLC- og LC-MS/MS-applikasjoner, molekylærbiologiske tester (PCR) og fotometriske immunoanalyser. De kliniske fokusområdene er gastroenterologi, kardiovaskulære og renale sykdommer, skjelettmetabolisme og oksidativt stress. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av antistoffer og antigener.

LDN

LDN er en ledende global aktør innen immunoanalyser for biogene aminer. I dag leverer LDN over 200 produkter i mer enn 60 land. Deres kunder er fra kliniske laboratorier, forskning, legemiddelselskap og matindustrien. LDN har gjennom årene bygd opp en stor ekspertise innen deteksjon av små molekyler, spesielt biogene aminer og nverotransmittorer.

Preventis

 

Med Preventis kan du få ditt analyseresultat direkte i og gjennom mobilen for følgende analyser; kalprotektin, vitamin D og f-Hb. Eller velg en vanlig hurtigtest (finnes over 20 forskjellige) som for eksempel cøliaki, helicobacter pylori ag (blod/feces) eller glutenintoleranse.

Preventis - Din partner for telemedisin og pasientnær diagnostikk.

Quantimetrix

Kvalitet er viktig.

Quantimetrix er kjente for sine tredjepartskontroller innen klinisk kjemi. Kontrollene etterligner pasientprøver og håndteres på lignende måte. De er enkle å anvende og har få manuelle steg. Lot-til-lot variabiliteten er minimal. Her finnes kontroller for de store automatiserte systemene og for de små pasientnære analysene, alle med samme sterke kvalitet.

RSR

RSR er ledende innen utvikling og produksjon av medisinsk diagnostikk med særskilt vekt på autoimmun skjoldbruskkjertel, type 1 diabetes mellitus, nevroimmunologi og binyre autoimmunitet.

Salimetrics

 

Salimetrics er ledende og banebrytende innen området for spyttprøvetaking og analyse av spyttprøver. De støtter store prosjekt med spyttprøveforskning over hele verden og bidrat til en mange fremgangsrike publikasjoner.

Salimetrics tilbyr optimerte prøvetakingsmateriell for spyttprøver samt en stor meny for spyttprøveanalyser. Velg mellom for eksempel kortisol, aldosteron, interleukin eller noen av de andre analysene som alle er tilpasset for spyttprøver.

Sphingotec

Sphingotec utvikler innovative biomarkører for diagnose, prognose og overvåkning av akutte medisinske tilstander som hjertesvikt, akutt nyreskade og sirkulasjonssvikt. Videre utvikler Sphingotec biomarkører for å kunne forutse helserisiko som for eksempel fedme, hjerte og kar sykdommer og brystcancer.

Helblodsinstrumentet Nexus IB10 er et portabelt instrument som leverer resultater innen 20 minutter, uten behov for kalibrering eller plasmaseparasjon. Enkelt, bærbart og batteridrevet instrument.

VIROGATES

Det danske selskapet ViroGates produserer suPARnostic® -produkter som måler konsentrasjonen av suPAR -protein (løselig uPAR) i blodet. suPAR er en markør for immunaktivering som korrelerer med graden av betennelse, sykdomsbildet og risikoen for dødelighet, uavhengig av patogen, i både kroniske og akutte sykdomstilstander. suPAR er et veldig kraftig verktøy f.eks. i triage -klassifiseringen av akuttpasienter og til støtte for avgjørelsen om pasientutskrivning.


Link til: suPAR videosuPARnostic® TurbiLatexsuPARnostic® Quick TriagesuPARnostic® ELISA

YHLO

YHLO er et høyteknologisk selskap som fokuserer på utvikling, produksjon og salt av diagnostisk utstyr og reagenser. Vi kan tilby bl.a. helautomatiske instrument med CLIA teknikk, iFlash 1800 og iFlash 3000. På disse instrumentene finnes en meny på mer enn 120 ulike analyser, eksempelvis innen autoimmune leversykdommer, diabetes, revmatisme, bindevevssykdom,  instrument  finns en meny på mer än 120 olika analyser, exempelvis inom autoimmuna lever sjukdomar, diabetes, reumatism, binvävnadssjukdom, vaskulitt og anti-fosfolipid.