PNA

 BIOMEDAL

Biomedal er et bioteknologiselskap grunnlagt i 2000. Biomedal har utviklet en unik ikke-invasiv teknologi for å avgjøre om glutenfrie dietter blir fulgt av cøliaki-pasienter ved å bestemme Gluten Immunogenic Peptides (GIP) i avføring og urinprøver. Disse produktene er beregnet for både profesjonell bruk og hjemmebruk.

Brosyre

Video

BODITECH

I løpet av de siste 20 årene har det koreanske selskapet Boditech Med Inc. fokusert på produkter for pasientnær diagnostikk. ichroma produktlinjen har oppnådd særlig stor suksess med mer enn 50000 installasjoner over hele verden. CRP-tester har dominert ichroma, men med innovativ utvikling tilbyr ny versjon av ichroma avleser et bredt spekter av ulike tester. For større volumer finnes det også AFIAS, et automatisert system som kan analysere flere prøver parallelt.

 

EKF DIAGNOSTICS

EKF Diagnostics er et globalt selskap som produserer og tilbyr avlesere og tilbehør for pasientnær analyse.
Vi tilbyr Diaspect og Hemo Control systemene for hematologi/Hb og Quo-Test systemet for HbA1c. 

 

ELITECH

ELITech Group er en global produsent av diagnostiske instrumenter og reagenser. De har lang og dyp erfaring innen senkningreaksjon (SR) i henhold til Westergrens metode. Vi tilbyr det automatiserte Microsed-systemet med Monosed vakuumrør. 

Epitope diagnostics

Epitope produserer kit og hurtigtester for blant annet analyser innen infeksjonssykdommer og mikrobiologi. Eksempel på hurtigtester er f-HB, kalprotektin, giarda lamblia ag, cryptosporidium ag, rota/adeno og    c difficile.

Utviklingen mot nye innovative kit og tester pågår kontinuerlig, som vanlig med svært høy kvalitet.


MACHEREY-NAGEL

Macherey-Nagel er et tysk, familieeid selskap som tilbyr innovative og kreative løsninger over hele verden. Deres urindiagnostiske tester, Medi-Test, gir klare og pålitelige resultater. Urinstrimlene kan leses av visuelt, men kan med fordel også avleses på deres analyseinstrument URYXXON Relax Connect

I tillegg til klinisk diagnostikk tilbys også hurtigtester for vannanalyse, de utføres på instrumentet NANOCOLOR.

Preventis

 

Med Preventis kan du få ditt analyseresultat direkte i og gjennom mobilen for følgende analyser; kalprotektin, vitamin D og f-Hb. Eller velg en vanlig hurtigtest (finnes over 20 forskjellige) som for eksempel cøliaki, helicobacter pylori ag (blod/feces) eller glutenintoleranse.

Preventis - Din partner for telemedisin og pasientnær diagnostikk.

QUIDEL

Systemet Sofia kombinerer immunfluorescensteknologi med lateral flow i en kassettbasert analyse og tar pasientnær diagnostikk til et nytt nivå. Kit er tilgjengelig for for eksempel influensa A og B, RSV, legionella, s pneumonie, strep A, borreliose m.m. Analysetid 3-15 minutter/test, systemet er LIS-kompatibelt. Du får analyseresultatene dine raskt, enkelt og trygt.

Nå finnes det også SARS-ag test med Sofia!

Sphingotec

Sphingotec utvikler innovative biomarkører for diagnose, prognose og overvåkning av akutte medisinske tilstander som hjertesvikt, akutt nyreskade og sirkulasjonssvikt. Videre utvikler Sphingotec biomarkører for å kunne forutse helserisiko som for eksempel fedme, hjerte og kar sykdommer og brystcancer.

Helblodsinstrumentet Nexus IB10 er et portabelt instrument som leverer resultater innen 20 minutter, uten behov for kalibrering eller plasmaseparasjon. Enkelt, bærbart og batteridrevet instrument.