Immunologi

BIOLAB ASSAYS 

BioLab Assays Ltd. er et life science-selskap som utvikler og produserer innovative forsknings-ELISA-kit. BioLab Assays har analyser innen følgende kliniske områder: Overvekt, autoimmune sykdommer, metabolsk syndrom, diabetes mellitus, nyresykdommer, lungesykdommer, benmetabolisme, betennelser og infeksjoner.

En unik analyse er monomerisk CRP!

BIOMEDAL

Biomedal er et bioteknologiselskap grunnlagt i 2000. Biomedal har utviklet en unik ikke-invasiv teknologi for å avgjøre om glutenfrie dietter blir fulgt av cøliaki-pasienter ved å bestemme Gluten Immunogenic Peptides (GIP) i avføring og urinprøver. Disse produktene er beregnet for både profesjonell bruk og hjemmebruk.

Brosyre

Video

Blackhill diagnostic resources

Populære diagnostiske kit i produktlinjen Genvinset for blant annet cøliaki, HLA-B27 og HLA-B57. Analysene gjøres med realtime PCR. I serien Adellgen finner du diagnostiske kit for fragmenanalyser (triplet disease disorders) som for eksempel Huntingtons sykdom og Fragile X.

Software for resultatanalyse installeres kostnadsfritt.

 

Hycor

HYCOR tilbyr systemer og testprodukter for allergi og autoimmune forstyrrelser.  NOVEOS allergisystem gir  maksimal "walk away", gjennom å kunne kjøre opp til 75 tester pèr spesifikke allergener og opp til 140 allergener når som helst. Instrument kan lastes med reagens for opp til 8 timers kontinuerlig testing.

Immuno-Biological Laboratories

IBL velges ofte av forskere for leveranse av produkter innen grunnforskning om sykdommer, samt for utvikling av diagnostiske verktøy. IBL er leverer høykvalitets antistoffer, ELISA-produkter og tjenester over hele verden.

Hjerne/nevrologi • Metabolske syndrom • Cancer/Maligne Tumorer • Cytokiner • Inflammasjon/Autoimmunitet • Endokrinologi • Ben/Metabolisme • Eldre

QUIDEL SPESIAL PRODUCT GROUP (SPG)

Her finner du produktserien MicroVue med kit for analyser innenfor komplementsystemet samt for benmarkører. Produktene egner seg for både forskning og klinisk diagnostikk. I tillegg til komplette kit, finnes det også et stort utvalg av separate antistoffer og proteiner i immunsystemovervåking.

Med paneler (Quidels MicroVue-komplement og Quansys sine Q-Plex cytokiner) kan du rasjonelt oppdage flere targets i en og samme kjøring gjennom Q-View-systemet, les mer om dette her.

ImmunDiagnostik

Grunnlagt i 1986 og er et globalt selskap innen diagnostikk. Deres fokus på innovative immunoanalyser (ELISA, RIA), HPLC- og LC-MS/MS-applikasjoner, molekylærbiologiske tester (PCR) og fotometriske analyser. De kliniske fokusområdene er gastroenterologi, kardiovaskulære og renale sykdommer, skjelettmetabolisme og oksidativt stress. Dessuten tilbys et bredt utvalg av antistoffer og antigener.

RSR

RSR er en ledende utvikler og produsent av medisinsk diagnostikk med spesielt vekt på autoimmun skjoldbruskkjertel, type 1 diabetes mellitus, nevroimmunologi og binyre autoimmunitet.

VIROGATES


Det danske selskapet ViroGates produserer suPARnostic® -produkter som måler konsentrasjonen av suPAR -protein (løselig uPAR) i blodet. suPAR er en markør for immunaktivering som korrelerer med graden av betennelse, sykdomsbildet og risikoen for dødelighet, uavhengig av patogen, i både kroniske og akutte sykdomstilstander. suPAR er et veldig kraftig verktøy f.eks. i triage -klassifiseringen av akuttpasienter og til støtte for avgjørelsen om pasientutskrivning.


Link til: suPAR videosuPARnostic® TurbiLatexsuPARnostic® Quick TriagesuPARnostic® ELISA

YHLO

YHLO er et høyteknologisk selskap som fokuserer på utvikling, produksjon og salt av diagnostisk utstyr og reagenser. Vi kan tilby bl.a. helautomatiske instrument med CLIA teknikk, iFlash 1800 og iFlash 3000. På disse instrumentene finnes en meny på mer enn 120 ulike analyser, eksempelvis innen autoimmune leversykdommer, diabetes, revmatisme, bindevevssykdom,  instrument  finns en meny på mer än 120 olika analyser, exempelvis inom autoimmuna lever sjukdomar, diabetes, reumatism, binvävnadssjukdom, vaskulitt og anti-fosfolipid.