UtstIllingEr


ÅRsmøte norsk gastroenterologisk forening

lillehammer, 9. - 11. februar 2023

NGFs årsmøte 2023 blir gjennomført 9.-11. februar 2023 på Scandic Lillehammer Hotel og XboXLab er utstiller med spennende produkter. Vi ønsker alle velkommen til vår stand for en hyggelig prat og produktdemonstrasjon!


Kurs i Laboratoriemedisin 

Nesbru, 27. april og 11. mai 2022

Noklus Akershus, Buskerud, Oslo og Østfold arrangerer to like kurs for primærhelsetjensten på Holmen Fjordhotell i Nesbru. Vi kommer som utstillere og gleder oss til å presentere våre produkter innen laboratoriemedisin.


noklus-kurs

Røros, 1. - 2. april 2022

Noklus Innlandet og Noklus Trondheim arrangerer kurs for leger og medarbeidere på legekontor. Vår utstillerplass er i foajeen ved Storstuggu på Røros Hotell. Vi ser frem til å vise våre produkter innen laboratoriemedisin!


Noklus-kurs i laboratoriemedisin

tromsø, 24. mars 2022

Noklus Tromsø og Bodø arrangerer kurs for medarbeidere på legekontor i fylkene Troms og Finnmark og Nordland. Vi gleder oss til å stille som utstillere på Clarion Hotel The Edge, og til å vise frem våre produkter innen laboratoriemedisin.


OSLO 1. - 2. OKTOBER 2021

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund inviterer til Muskel- og skjelett kongress med fokus på "den vanskelige hoften", "det diffuse kneet", og "den vonde ankelen". Vi møter som utstillere og ser frem til å møte både nye og eksisterende kunder med våre spennende produkter for rask forbedring av mobilitet og langtidsvirkende smertelindring for pasienter. 


KURS I LABORATORIEMEDISIN - TRONDHEIM 30. SEPTEMBER - 2. OKTOBER 2021

Noklus har fokus på kompetanseheving også i Covid-19-tiden, og holder kurs i laboratoriemedisin med fokus på kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser. Det blir mange spennende forelesere, og vi gleder oss stort til å være med som utstillere. Vi ønsker alle velkommen til vår stand for en hyggelig prat, og gleder oss til å presentere våre gode produkter innen laboratoriemedisin!