Mikrobiologi

DiaMex

"Kvalitet for dine kontroller - Kontroller for din kvalitet".

I et tiår har det tyske selskapet DiaMex kunnet tilby en omfattende meny med tredjepartskontroller for serologi og molekylærbiologi, paneler for screening av blodgivere, ToRCH m.m. Kontrollene er tilgjengelige både som plattformorienterte eller omfattende, som enkeltkontroller eller multikontroll. Dere velger i henhold til deres behov og rutiner. Karakteristisk for Optitrol-kontrollene fra DiaMex er meget godt samsvar mellom loter, og lange og stabile batcher. Dette er muliggjort av en pålitelig råvareforsyning og direkte tilgang til plasma og serum i organisasjonen.
Med DiaMex får du også tilgang til gratis programvare for bl.a. statistikk og overvåking av kontrollresultater, EDCNet, med tabeller og grafiske rapporter gjennom peer-grupper i sanntid.

Epitope diagnostics

Epitope produserer kit og hurtigtester for blant annet analyser innen infeksjonssykdommer og mikrobiologi. I tillegg har de også tumormarkører, gastrointestinale sykdommer og kardiovaskulære tester. utviklingen mot nye innovative kit og antistoffer fortsetter kontinuerlig, med den velkjente høye kvaliteten.

Under våren 2020 lanserte Epitope ELISA-kit for SARS-CoV-2 antistoffer. Testen har fått svært gode resultater i sammenligning med andre produsenter, og har nå stor etterspørsel over hele verden.

GOLD STANDARD DIAGNOSTICS

Gold Standard Diagnostics Europe tilbyr et omfattende utvalg av infeksjonssykdommer. NovaTecs produktlinje har fargekodede og ferdigblandede reagenser i ELISAkit, hvorav de fleste har samme protokoll, noe som muliggjør effektiv koordinering. Virotechs meny inneholder kjente ELISA-sett (f.eks. TBE IgM/G), og LINE immunoblots, alle produktene har lang holdbarhet. Her kan du også finne kvantitative tester, aviditetstester og til og med µ-fangstteknikker.

Thunderbolt ELISA-analysatoren automatiserer og forenkler ELISA-arbeid.

ImmunDiagnostik

Immundiagnostik ble grunnlagt i 1986 og er et globalt selskap innen diagnostikk. Deres fokus er på innovative immunoanalyser (ELISA, RIA), HPLC- og LC-MS/MS-applikasjoner, molekylærbiologiske tester (PCR) og fotometriske immunoanalyser. De kliniske fokusområdene er gastroenterologi, kardiovaskulære og renale sykdommer, skjelettmetabolisme og oksidativt stress. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av antistoffer og antigener.

PathoNostics

PathoNostics tilbyr multipleks sanntids PCR-analyser for diagnostisering av overfladiske og invasive soppinfeksjoner, samt identifisering av multiazo-resistens. Analysene fremmer diagnostisering av soppinfeksjoner og gjør at soppdrepende behandling kan målrettes mer hensiktsmessig.

For øyeblikket er kitene DermaGenius®, AsperGenius®, PneumoGenius® og MucorGenius® tilgjengelig.

QUIDEL

Systemet Sofia kombinerer immunfluorescensteknologi med lateral flow i en kassettbasert analyse og tar pasientnær diagnostikk til et nytt nivå. Kit er tilgjengelig for for eksempel influensa A og B, RSV, legionella, s pneumonie, strep A, borreliose m.m. Analysetid 3-15 minutter/test, systemet er LIS-kompatibelt. Du får analyseresultatene dine raskt, enkelt og trygt.

Nå finnes det også SARS-ag test med Sofia!

TECOMEDICAL

For en rask og sensitiv enkeltbestemmelse av soppinfeksjoner er fluorescensbaserte analyser (LFA) i enkeltkassetter tilgjengelige; Aspergillus Galactomannan antigen eller antistoffer. AFS1000 Fluorescence Analyzer er LIS-kompatibel og gir resultater innen 30 minutter.
Et tilsvarende system for (1-3)-ß-D Glucan vil være tilgjengelig snart.

Det finnes også brukervennlige og velprøvde ELISA-sett for (1-3)-ß-D Glucan og for Aspergillus Galactomannan.

Virotech

Virotech Diagnostics er et tysk selskap med lang erfaring i bransjen innenfor diagnostikk. Virotech produserer kit innen infeksjonsserologi, framfor alt ELISA on LINE-test. Populære diagnostikkområder er for eksempel TBE, borrelia og HSV.

yhlo

YHLO er et høyteknologisk selskap som fokuserer på utvikling, produksjon og salg av diagnostik utrustning og reagenser. Vi kan tilby bl.a. helautomatiske instrument med CLIA-teknikk, iFlash 1800 og iFlash 3000. På disse instrumentene finnes det panel på mer enn 120 ulike analyser, eksempelvis SARS-CoV-2 IgG, SARS-CoV-2 IgM samt ToRCH.