Mikrobiologi

DiaMex

"Kvalitet for dine kontroller - Kontroller for din kvalitet".

I et tiår har det tyske selskapet DiaMex kunnet tilby en omfattende meny med tredjepartskontroller for serologi og molekylærbiologi, paneler for screening av blodgivere, ToRCH m.m. Kontrollene er tilgjengelige både som plattformorienterte eller omfattende, som enkeltkontroller eller multikontroll. Dere velger i henhold til deres behov og rutiner. Karakteristisk for Optitrol-kontrollene fra DiaMex er meget godt samsvar mellom loter, og lange og stabile batcher. Dette er muliggjort av en pålitelig råvareforsyning og direkte tilgang til plasma og serum i organisasjonen.
Med DiaMex får du også tilgang til gratis programvare for bl.a. statistikk og overvåking av kontrollresultater, EDCNet, med tabeller og grafiske rapporter gjennom peer-grupper i sanntid.

Epitope diagnostics

Epitope produserer kit og hurtigtester for blant annet analyser innen infeksjonssykdommer og mikrobiologi. I tillegg har de også tumormarkører, gastrointestinale sykdommer og kardiovaskulære tester. utviklingen mot nye innovative kit og antistoffer fortsetter kontinuerlig, med den velkjente høye kvaliteten.

Under våren 2020 lanserte Epitope ELISA-kit for SARS-CoV-2 antistoffer. Testen har fått svært gode resultater i sammenligning med andre produsenter, og har nå stor etterspørsel over hele verden.

ImmunDiagnostik

Immundiagnostik ble grunnlagt i 1986 og er et globalt selskap innen diagnostikk. Deres fokus er på innovative immunoanalyser (ELISA, RIA), HPLC- og LC-MS/MS-applikasjoner, molekylærbiologiske tester (PCR) og fotometriske immunoanalyser. De kliniske fokusområdene er gastroenterologi, kardiovaskulære og renale sykdommer, skjelettmetabolisme og oksidativt stress. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av antistoffer og antigener.

oxford immunotec

Oxford Immunotec er et veletablert Engelsk selskap som med sitt unike konsept T-Spot har spesialisert seg på diagnostikk av tuberkulose. Testen T-Spot utmerker seg blant IGRA-testene gjennom sin svært høye sensitivietet og spesifisitet - en uslåelig kvalitet. Oxford har kunder over hele verden som bruker dette konseptet.

Nå finnes også T-Spot CMV utviklet og tilgjengelig, med fokus på transplantasjonspasienter.

Virotech

Virotech Diagnostics er et tysk selskap med lang erfaring i bransjen innenfor diagnostikk. Virotech produserer kit innen infeksjonsserologi, framfor alt ELISA on LINE-test. Populære diagnostikkområder er for eksempel TBE, borrelia og HSV.

yhlo

YHLO er et høyteknologisk selskap som fokuserer på utvikling, produksjon og salg av diagnostik utrustning og reagenser. Vi kan tilby bl.a. helautomatiske instrument med CLIA-teknikk, iFlash 1800 og iFlash 3000. På disse instrumentene finnes det panel på mer enn 120 ulike analyser, eksempelvis SARS-CoV-2 IgG, SARS-CoV-2 IgM samt ToRCH.