Gastro

BIOMEDAL

Biomedal er et bioteknologiselskap grunnlagt i 2000. Biomedal har utviklet en unik ikke-invasiv teknologi for å avgjøre om glutenfrie dietter blir fulgt av cøliaki-pasienter ved å bestemme Gluten Immunogenic Peptides (GIP) i avføring og urinprøver. Disse produktene er beregnet for både profesjonell bruk og hjemmebruk.

Brosyre

Video

 

epitope diagnostics

Epitope produserer kit og hurtigtester for forskning og klinisk diagnostikk. Utenom kit for tumormarkører, kardiovaskulære og renale sykdommer, finner du her et stort utvalg av tester og kit innen gastroenterologien (f.eks. gliadin, pepsinogen og kalprotektin. Innen kardiovaskulære tester er det spesielt kit for humant fetuin som utmerker seg.

Utviklingen mot nye og innovative kit og antistoffer fortsetter kontinuerlig, med fokus på fortsatt høy kvalitet.

ImmunDiagnostik

Immundiagnostik ble grunnlagt i 1986 og er et globalt selskap innen diagnostikk. Deres fokus er på innovative immunoanalyser (ELISA, RIA), HPLC- og LC-MS/MS-applikasjoner, molekylærbiologiske tester (PCR) og fotometriske immunoanalyser. De kliniske fokusområdene er gastroenterologi, kardiovaskulære og renale sykdommer, skjelettmetabolisme og oksidativt stress. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av antistoffer og antigener.

Kalprotektin

Kalprotektin Bulk

Extract stool prep.-system

Preventis

 

Med Preventis kan du få ditt analyseresultat direkte i og gjennom mobilen for følgende analyser; kalprotektin, vitamin D og f-Hb. Eller velg en vanlig hurtigtest (finnes over 20 forskjellige) som for eksempel cøliaki, helicobacter pylori ag (blod/feces) eller glutenintoleranse.

Preventis - Din partner for telemedisin og pasientnær diagnostikk.

yhlo

YHLO er et høyteknologisk selskap som fokuserer på utvikling, produksjon og salg av diagnostisk utrustning og reagenser. Vi kan tilby bl.a. helautomatiske instrument med CLIA teknikk, iFlash 1800 og iFlash 3000. På disse instrumentene finnes det et panel på mer enn 120 ulike analyser, eksempelvis SARS-CoV-2 IgG, SARS-CoV-2 IgM samt ToRCH.